Betonfabriek-Langhout-BV
Slider tekst

Kwalitatief hoogstaande producten, in diverse formaten, kleuren en structuren.

B.V. Betonfabriek v/h Gebr. Langhout houdt zich bezig met het produceren van betontegels voor de groothandel. Met een klein team van vakmensen zijn wij in staat om zeer flexibel en klantgericht te werken. Wij zijn in staat om met moderne tegelpersen een kwalitatief hoogstaand product te produceren in diverse formaten, kleuren en structuren. Ons assortiment is geheel gericht op de inrichting van trottoirs, fietspaden, parkeerplaatsen en pleinen.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Langhout Betonfabriek logo
Langhout Betonfabriek
sponsering

Sponsering

JSCLUB DE BLAUWE BEUGEL RIJSENHOUT

Langhout-Beton Rijsenhout zet al bijna 30 jaren de plaatselijke IJsclub de Blauwe Beugel in de sportkleding. Een kleine gezellige IJsvereniging waar grote schaatsers 'geboren' zijn zoals Langebaanschaatsster Sandra 't Hart; behorende tot de top 5 van beste langebaanschaatsters van ons land, Marathonschaatsers Marcel Kooij;heeft diverse natuurijsoverwinningen op zijn naam staan, Marathonschaatser Dirk Maarsen; winnaar van het Marathon NK op de kunstijsbaan, Marathonschaatser Peter Baars winnaar van het Marathon NK op kunstijs en later ook nog op natuurijs op de Weissensee.

De ijsclub gaat de competitie in met herkenbare frisse kleuren. Het geeft IJsclub de Blauwe Beugel een prima uitstraling!!!

Op onderstaande foto's is dat goed te zien

​

Kijk en lees verder op: http://www.ijsclubdeblauwebeugel.nl/

VOETBAL VERENIGING S.C.W. RIJSENHOUT

Langhout-Beton Rijsenhout zet sinds 7 jaar een jeugdelftal van de Sport Club Westeinder in de voetbalkleding. De kweekvijver waar jonge talenten aan het licht komen, trainen twee maal per week op het keurige S.C.W. terrein in Rijsenhout en spelen vrijwel iedere zaterdag met succes een goeie pot voetbal. 
Oke jongens, zet 'm op!!!


http://www.scwrijsenhout.nl/

Langhout Betonfabriek logo
Langhout Betonfabriek

Instagram

@langhout_beton